schildersbedrijf


Daan.
Vertico, netwerk voor het vinden van een betrouwbare schilder.
Vertico, netwerk voor het vinden van een betrouwbare schilder. Er zijn ongeveer 6.500 schilders en behangers werkzaam in heel België. Niet veel mensen kennen een goed en betrouwbaar schildersbedrijf dat ook nog een goedkoop is. Ben je op zoek naar een expert in schilderwerken en wil je zeker weten dat je niet teveel betaald?
Schildersbedrijf LIS nv Houthalen Brugge Schilderwerken Lis NV Houthalen Brugge welkom.
HET LIS SCHILDERS TEAM. Een team van 50 schilders staat klaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn. Hierdoor kunnen wij u continu kwaliteit bieden. SCHILDEREN VAN BURELEN, GEBOUWEN, KANTOREN EN WINKELS. Als houder van het ISO 9001 kwaliteitscertificaat en het VCA veiligheidscertificaat mag u ook rekenen op een degelijke opvolging van onze werken. Wij zijn uw ideale schildersbedrijf voor industriële verfwerken. Wij maken er mooi werk van! Brugge, buitenschilderwerk in de kijker.
Visie Tintelijn, ecologisch schildersbedrijf.
Tintelijn is een Gents ecologisch schildersbedrijf. We hebben enerzijds een aannemersbedrijf dat schildert, pleistert, schrijnwerken uitvoert, linoleum plaatst. bij mensen thuis. Anderzijds hebben we een verfwinkel voor doe-het-zelvers en professionals én een uitgebreide webshop. Als ecologische pionier promoten we sinds 1989 duurzame materialen zoals natuurverf, linoleum, kalk, leemverf, leem, behang, parket, isolatie.
Schildersbedrijf wil uitgebrand huis gratis opnieuw onder ha. Dessel Het Nieuwsblad.
De buren boden massaal hulp aan het getroffen koppel. Het schildersbedrijf Paint Style van Desselaar Wim Cuyvers stelt voor om het huis kosteloos opnieuw te schilderen. Leo Wuyts 63 en zijn vrouw Adrienne Adriaansen 63 uit de Boonhofstraat in Dessel bekomen nog steeds van de brand die hun woning anderhalve week geleden verwoestte.
Contacteer schildersbedrijf Ciepluch uit Drongen.
Contacteer schildersbedrijf Ciepluch uit Drongen. Wens je graag een afspraak te maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren jou graag over de mogelijkheden van jouw project. 32 0472 558 449. Uw persoonsgegevens worden door Ciepluch BV Olivier Ciepluch Baarleveldestraat 1, 9031 Drongen verwerkt, voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw bestelling/aankoop en voor direct marketing om u nieuwe producten of diensten aan te bieden op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen.
Schildersbedrijf wil uitgebrand huis gratis opnieuw onder ha. Dessel Het Nieuwsblad.
De buren boden massaal hulp aan het getroffen koppel. Het schildersbedrijf Paint Style van Desselaar Wim Cuyvers stelt voor om het huis kosteloos opnieuw te schilderen. Leo Wuyts 63 en zijn vrouw Adrienne Adriaansen 63 uit de Boonhofstraat in Dessel bekomen nog steeds van de brand die hun woning anderhalve week geleden verwoestte.
Dereeper Brugge schildersbedrijf: homepage.
Wij bieden u graag onze diensten aan voor alle schilder en decoratiewerken, zowel binnen als buiten. Al onze werken worden uitgevoerd met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en afwerking. Daarbij zorgen we ook, in overleg met de opdrachtgever voor een juiste kleuranalyse voor het betreffende werk.
Schilderwerken Scherpenheuvel Schilderwerken Schurmans: binnenhuisdecoratie en renovaties.
Dankzij een constante bijscholing van de mensen, kan DSS bvba u bovendien garanderen dat uw opdracht steeds tot in de perfectie wordt afgeleverd en dat DSS steeds streeft naar 100% klantentevredenheid. Bij het Diestse Schildersbedrijf Schurmans uit Diest werkt men steevast onder het motto Onze afwerking verzorgd tot in de puntjes.
Homepage Schildersbedrijf Kettering in Neede.
Tot slot, ook niet onbelangrijk: U heeft bij uw project altijd direct met Martijn zelf te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig. Kortom: Schildersbedrijf Kettering, dan komt uw schilderswerk pas echt goed uit de verf!
Serpieters Schildersbedrijf, schilderwerken en interieuroplossingen in Roeselare, West-Vlaanderen.
Serpieters belichaamt totaalprojecten met een ziel, waarin fantasie en creativiteit een plaats krijgen. Hij luistert naar uw wensen en noden, zoekt uw DNA en maakt van uw project een artistiek hoogstandje met oog voor alle details. De juiste kleurkeuze samen met natuurlijke kalken en lijnen zorgen ervoor dat deze landelijke hoeve. Uitgewerkte plafonddecoratie in combinatie met uitgelichte decoratieve print van Spanorama. Op maat gemaakte stucco's' vergezeld van brons en marmerpoeders in samengang met strak en modern. Deze origineel bewaarde boiserie bewerkt met caseïne en patines werd geintegreerd in een hoogstaande nieuwe. Combinatie van rustieke bouwmaterialen en onze natuurlijke creaties vormen een mooie harmonie van kleuren en. Authentieke herenwoning in hartje Roeselare werd hier strak afgewerkt met oog voor detail en ambachtelijke. Enthousiaste teamplayer met winnende attitude. Succesvol zijn in onze branche. Nieuwe technieken aanleren. Deel uitmaken van ons topteam. Continu groeien en op hoog niveau werken. Exclusieve projecten helpen realiseren. Werkzekerheid hebben, ook in crisistijden. Ambitieus en gedreven. Gepassioneerd en nieuwsgierig. Iemand met een gezonde goesting naar meer en beter. Solliciteer nu Contact. We zijn een schildersbedrijf gespecialiseerd in kleine en grote projecten en besteden aandacht aan het tikkeltje meer.

Contacteer ons

huizen schilderen
huis buitenkant schilderen
huis buiten schilderen
living schilderen
interieur schilderen
acryl
vacature schilder
wat kost een schilder
kosten schilder