vacature schilder


Jobs Intalex Schilder en Decoratiewerken. Jobs Intalex Schilder en Decoratiewerken.
Onze projecten bevinden zich voornamelijk in nieuwbouwwoningen of appartementen, waar we het verschil maken met onze passie voor interieur en het métier van schilder. We investeren steevast in de beste materialen, en zorgen er dan ook voor dat jij alle tools in handen hebt om topwerk af te leveren.
Bilfinger Industrial Services Bilfinger Industrial Services België/Nederland.
Bilfinger Industrial Services is de multidisciplinaire partner voor projecten en onderhoudswerkzaamheden aan industriële assets, waarbij veiligheid en innovatieve oplossingen centraal staan. Onze werkmethoden op het gebied van isolatie, steigerbouw, painting, tracing, asbestverwijdering, vuurbescherming, akoestische isolatie en rope access voldoen aan de strengste veiligheids en kwaliteitseisen.
Vacature Onderhoudsschilder 2018 Verhoeven Kleurt.
Vacature Onderhoudsschilder 2018. Heeft u vragen? Bezoek onze winkel voor een vrijblijvend advies op maat? Of neem gerust eens telefonisch contact met ons op! Voor het laatste nieuws. Wij zijn ook te vinden op facebook. Klik hier om door te gaan naar onze pagina.
Job Schilder via Start People.
Voor een KMO in de regio Kortrijk zijn we op zoek naar een schilder m/v. Zowel ervaren schilders als afgestudeerde schilders die pas van de schoolbanken komen, kunnen hiervoor solliciteren. Als schilder sta je in voor het schilderen van interieurs, met oog voor detail en fijne afwerking.
Flexcraft Bouw, Techniek Industrie Flexcraft Techniek.
Flexcraft Bouw, Techniek Industrie. Flexcraft Bouw, Techniek Industrie is dé betrouwbare partner voor alle organisaties in de bouw, techniek of petrochemische industrie die op korte termijn en/of tijdelijk behoefte hebben aan extra mankracht of aan vakmensen met een specifieke expertise.
Over ons Introbouw.
Bij Introbouw is een afspraak ook daadwerkelijk een afspraak. Veilig en in een keer goed staat hoog in het vaandel wat te herleiden is aan de geleverde kwaliteit. Bekijk alle reviews. Introbouw heeft geholpen bij verschillende bedrijven Opdrachtgevers. Vacature Assistent Glasvezelmonteur.
Vacature schilder: 5.392 beschikbare jobs. star-full. star-full. star-full. star-full. star-full.
Populaire jobs voor schilders. Vacature schilder, Job als schilder, Bijverdienen als schilder, Bijbaan als schilder, Werk als schilder., Schrijf u gratis in. Categorieën vergelijkbaar met vacature schilder. Vacature huishoudelektro reparateur. Andere vacatures voor schilder. Vacature schilder Aalst. Vacature schilder Anderlecht.
Schilderen? Schilder gezocht? SCHILDERS? verven? SCHILDER klusjobs.be.
Schilderen omlijsting binnendeur Zoek een schilder voor het wit schilderen en opvullen van de ruimte tussen de muur en het kader. Schilder voor hotel in Brugge en Blankenberge Be-Housing vind het uitermate belangrijk dat onze hotelgasten een zorgeloos verblijf beleven, de schilder. SCHILDER GEZOCHT Wij zoeken een schilder voor het schilderen van de MUREN het PLAFOND de DEUREN van onze: HALL. SCHILDERWERK UITVOEREN Wij zoeken een schilder voor het schilderen van de MUREN het PLAFOND de DEUREN van onze: HALL. Reinigen en verven van crepi Reinigen van een crepi zijgevels Verven van crepi in orginele kleur beige Impregneren indien mogelijk. Zeven binnendeuren verven Wij zoeken een schilder voor het verven van zeven binnendeuren met de omlijsting en 20 meter MDF plint. Schilderwerk houtwerk gootondersteuning Zinken goten van het huis worden ondersteund door een houtwerken kroonlijst die bestaat uit drie horizontale. waslokaal schilderen ons waslokaal op de gelijkvloerse verdieping moet overschilderd worden, hoogte 2m40, lengte 2 muren. Schilderwerken nieuwbouw appartementen Schilderen van 4 nieuwbouw appartementen, gemeenschappelijke gang, trappenhal en liftdeuren. Schilderen van kelderdeur Beste Enige tijd geleden heb ik vastgesteld dat mijn kelderdeur zwaar beschadigd werd.
Schilder-decorateur Encora.
In de avond kan je enkel vervolg modules volgen. Uurrooster Schilder AVOND schooljaar 2020-2021 semester 2. Uurrooster Schilder DAG schooljaar 2020-2021 semester 2. De prijs is afhankelijk van het aantal modules dat je volgt. Bekijk de prijs per module in het uurrooster van deze opleiding. Een inschrijving is pas definitief na betaling. Heb je recht op een volledige of gedeeltelijke financiële vrijstelling, dan betaal je heel wat minder zie verder. Voorwaarden verminderd tarief. In sommige gevallen heb je recht op een verminderd inschrijvingsgeld dit geldt niet voor de kosten voor kopies, drukwerk en materiaal.
Vacature: Schilder te Houthalen Limburg.
Vacature schilder in Limburg m/v. Ervaren schilder gezocht. Door toenemende groei van ons bedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren fijnschilder. Wij zijn een jong dynamisch schildersbedrijf gevestigd te Houthalen en gaan voornamelijk aan de slag in Limburg.
Vacature Schilder/Spuiter metaal Edibo.
WE ZOEKEN SCHILDER/SPUITERS METAAL VOOR ONS ATELIER! Als schilder/spuiter zal je tewerkgesteld worden in ons eigen staalatelier en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende spuitwerkzaamheden die vereist zijn voor een goed en vlot productieproces. Wij rekenen op jou voor.:

Contacteer ons

huizen schilderen
huis buitenkant schilderen
huis buiten schilderen
living schilderen
interieur schilderen
acryl
vacature schilder
wat kost een schilder
kosten schilder